OM OSS

Framgarden Regnskap AS tilbyr alle typer regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter i Trondheim, Melhus og omegn. Firmaet ble etablert i 2015 av Sturla Mosand som har vært autorisert regnskapsfører siden 2007. Sturla Mosand er utdannet Diplomøkonom fra BI Trondheim, og har lang og bred erfaring fra flere bransjer. Av egne systemer bruker vi Duett, Visma Business, Visma Lønn og Finale årsoppgjør. I tillegg bruker vi også Visma DI, Visma Global og 24SevenOffice til enkelte oppdrag. Drift av datasystemer er satt ut til ekstern leverandør for å sikre tryggest mulig backup og oppbevaring av data.

Hvordan vi som regnskapsfører løser et oppdrag, kommer veldig an på den enkelte kunde. Vi har eget kontorlokale som du er velkommen til, men vi tilbyr også gjerne uteoppdrag til hver enkelt bedrift. Du/dere stiller med en stol og et bord, og vi ordner resten.  Vi er fleksible uansett behov du måtte ha!

Vi tar oss av alle emner du forventer av din regnskapsfører. Pliktig rapportering, lønn, fakturering, purring, årsoppgjør, selvangivelse, etablering av firma samt økonomisk rådgivning.
Kundeporteføljen kommer fra mange ulike bransjer, og kundenes omsetning spriker fra 50 tusen til 40 millioner.

SE VÅRE TJENESTER

TJENESTER